Om fotografen

asa_simpson

Åsa Vading/N

Jag är en amatörfotograf som hållit på med foto sedan sommaren 2004, då jag fick min första digitalkamera i gåva. Sedan dess har fotointresset vuxit med stormsteg och jag är nu inne på min tredje kamera. Fotandet har gått i vågor under dessa år, mycket beroende på yttre omständigheter. Men en sak är säkert – jag kommer aldrig att tröttna på denna givande hobby!

Jag har haft ett flertal utställningar i trakterna runt Östhammar, Uppsala och Västerås, både samlingsutställningar och separata, på allt från caféer till riktiga konstgallerier. Det är något som alla fotografer skulle prova på, för det kan vara mycket givande. Till min stora glädje har jag också fått sälja en del av mina bilder!

Färg och form är något jag också ägnar mig åt yrkesmässigt i mitt jobb som originalare på ett tryckeri. Där ansvarar jag för utformningen av diverse trycksaker – allt från enklare foldrar till stora årsredovisningar och tidningar.

Sedan våren 2014 är jag invald i den  anrika föreningen Naturfotograferna/N – en förening som värnar om naturbildernas äkthet och om ärlighet gällande hur fotograferingen gått till. Varken natur eller djur får komma till skada eller störas vid fototillfället. Det är verkligen något jag vill värna om…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: