Alla goda ting är två

Finns det något härligare sätt att njuta av vårljuset än att ge sig ut i naturen? Med kameran i handen upplever man våren ännu intensivare.

Nu är det full fart i vår herres hage… padd-fröknar ses kånka på sina gubbar genom träsken, samtidigt som padd-herrar ses strida med varandra i vattnen i sina försök att fånga den ljuvaste damen. Här simmar ett av kärleksparen med bestämda simtag mot den grundaste delen av viltvattnet. Där under växtligheten kryper de  in för att gömma sig undan från mänskliga ögon och kameror.

I Hårsbäcksdalen ses både blåsippor och vitsippor blomma sida vid sida. Bäcken forsar brusande fram och fåglarna sjunger i högan sky. I dalen är det lite svalare, trots att solen lyser ner från en klar himmel. Då passar det bra med en varm kopp kaffe och medhavd fika, för att bara njuta av stunden. Långhelg och vårsol… kan det bli bättre? Undrar just vart färden går idag?

 

Annonser

~ av ÅsaV på 30 april 2012.

2 svar to “Alla goda ting är två”

 1. Fina blåsippor som står så vackert som par tillsammans. Det är en ljuvlig tid att fotografera, varje dag är det något nytt.
  Trevlig dag till dig.
  /karita

 2. Hej Åsa … så roligt att du är tillbaka. Tack för dina kommentarer på min Sydafrikaresa. Ursäkta jag inte tittat in till dig tidigare men det kom en influensa med en ovanligt besvärlig ögoninflammation ivägen. Men nu mår jag bra igen och håller som bäst på att packa för att åka till England imorgon … trädgårdsresa förstås 🙂

  Underbara bilder du bjuder på. Grodparet är för härligt och blåsippsparet är fantastiskt. En av de bästa blåsippsbilder jag sett.

  Läste om ditt möte med alla djur. Vilken otrolig tur. En plats att besöka fler gånger låter det som.

  Ha en fortsatt skön vecka. Hoppas du får långledigt och kan möta våren med kameran i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: